Це неправильна каша, і вона призводить до ожиріння та діабету

Її полюбляють їсти зранку та давати дітям

Наші харчові звички впливають на наше здоров'я. Найнепотрібнішою кашею є манка. Якщо їсти її щоранку, то проблем зі здоров'ям не уникнути. 


Швидкі вуглеводи та крохмаль, яких тут з надлишком, сприяють набору зайвої ваги та стрибкам рівня цукру в крові, як наслідок, виникнуть ожиріння та діабет.

У цій каші майже немає клітковини. Через нестачу в ранковому раціоні харчових волокон людина почне переїдати, оскільки почуття ситості після такого сніданку зникне надто швидко. Отже, зайвих кілограмів стане лише більше.

Оптимально замінити манку на цілозернові каші.

Для сніданку ідеально підходять вівсянка, гречка, пшоняна каша чи перловка. У цих крупах багато білка та клітковини.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень