«Це для них пріоритет»: Зеленський назвав нове місто, яке спробують захопити росіяни

Окупанти зосередилися на Покровському напрямку.

Головною ціллю російської окупаційної армії на Донеччині (після невдалого наступу на Харків) залишається місто Покровськ.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю французьким медіа.

За його словами, наразі росіяни зосереджують найбільшу кількість особового складу, зброї та керованих авіаційних бомб на Покровському напрямку. Окрім того, армія РФ планує атаки на Костянтинівку, Торецьк та Слов'янськ.

- Їхній напрямок головний - це не в цілому Схід. Хоча Слов'янськ - не виняток. Але Покровськ, я сказав би на сьогодні, - це для них пріоритет.

 

Покровський напрямок і це місто Покровськ. Авжеж там є і Костянтинівка. Авжеж вони ціляться і на Торецьк. Вони хочуть і плани у них є щодо Слов'янська. Але все це плани.

 

Найбільшу кількість особового складу, найбільшу кількість зброї і КАБів, все, що в них є, вони зосереджують сьогодні на Покровському напрямку, - наголосив глава держави. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень