Шанс переламати хід війни: Дикий спрогнозував відкриття «вікна можливостей» для України

Коли все може змінитися

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

«Вікно можливостей» для перелому ходу війни на користь України може відкритися у квітні цього року. Про це повідомив колишній командир роти батальйону «Айдар», ветеран війни українців проти рф Євген Дикий.

У супротивників виникла пауза в мобілізації, бо вони зараз набирають тільки добровільно на контракти, а охочих чим далі, тим менше. Вони не хочуть проводити чергову примусову мобілізацію до так званих виборів путіна. Вони не хочуть оце ритуальне дійство 15 березня затьмарювати. А далі піде нова хвиля повісток.

 

Якщо навіть вважати, що вони 16 березня, на другий день після виборів одразу почнуть масову роздачу повісток, то все одно ті «мобіки» доїдуть до фронту через чотири місяці приблизно, тобто десь в середині липня або й серпня,– розповів Євген Дикий.

Експерт нагадав, що російські підрозділи, які зараз воюють в Україні, зазнали «абсолютно неадекватних втрат» в Авдіївці. Просування ворога за Авдіївку дуже дорого їм коштує, бо вони все роблять саме «м’ясними» штурмами.

Вони Часів Яр зараз штурмують такими ж «м’ясними» штурмами, як і Авдіївку. Під Роботиним та ж картина. Тобто вони просуваються, але вони дуже багато витрачають і людей, і бронетехніки. Обидва критичні ресурси – і люди, і «броня» в них насправді дуже швидко вичерпуються. Набагато швидше, ніж вони встигають їх зараз поповнити, – розповів експерт.

Він додав, що у квітні ворог видихнеться, припинить йти вперед.

А тоді в нас би відкрилося вікно можливостей громити їх, виносити, перейти знову до наступу і, можливо, навіть повністю переломити хід цієї війни на нашу користь. «Вікно можливостей» відкриється, але є два критичні елементи – брак снарядів і брак людей.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень