Бюджетна закуска на Новий рік: чим нафарширувати яйця, щоб було «не як завжди» (РЕЦЕПТ)
Незвичайна начинка для традиційної святкової страви
Фаршировані яйця – елементарна домашня закуска, яку можна готувати як на щоденний, так і на святковий стіл. Причому цю смакоту можна зробити з найрізноманітнішими начинками: плавленим сиром, часником, тунцем, печінкою, шпротами чи крабовими паличками.
Наприклад, фудблогерка Наталія Пархоменко (Natasha Parkhomenko) поділилася рецептом фаршированих яєць з крабовими паличками та майонезом. Усе дуже просто, а головне – смачно, бо продукти чудово між собою поєднуються!
Інгредієнти:
- яйця – 5 шт.
- крабові палички – 1 пачка
- свіжий огірок – ½ шт.
- консервована кукурудза
- зелена цибуля
- майонез
- сіль, перець
Приготування:
Спершу потрібно подрібнити крабові палички, огірок та зелень.
Яйця заздалегідь відварити, очистити й порізати навпіл, відділити білки від жовтків.
Жовтки - натерти на тертці, додати до них крабові палички, зелень та огірок, а тоді - майонез та сіль. Все добре перемішати.
Наповнити білки отриманою начинкою.
Зверху фаршировані яйця треба прикрасити кукурудзою
Радіо Трек: НОВИНИ