Бутерброди з кабачками: цю намазку будете їсти просто ложками
Такі кабачки, ви ще не їли
Кабачки – овочі, з яких готують сотні страв. Їх і запікають, і консервують, і подають у вигляді оладок тощо. Смачною стравою з кабачків є і намазка. Її треба подавати на рум’яних грінках, які для аромату та пікантності треба змастити часником.
А справжні поціновувачі кабачків можуть їсти цю намазку ложками.
Інгредієнти:
- Кабачок – 400-500 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 20 г
- Плавлений сирок – 90 г
- Скибочки тостового хліба – 6-8 шт.
- Часник – 2 зубчик
- Олія – 1 ст.л
Головку цибулі наріжте дрібним кубиком і підсмажте до легкої золотистості. Додайте у сковорідку терту моркву і пасеруйте до м’якості 3-4 хвилини.
Кабачки також натріть на великій тертці, додайте до овочів. Смажте все на сильному вогні до випаровування овочевого соку. Потім вогонь зменшіть, приправте сіллю, меленим часником і орегано і тушкуйте ще 5 хвилин.
Свіжу зелень наріжте, закиньте до овочів, перемішайте.
М’який плавлений сир натріть на великій тертці і додайте до овочів.
Суміш перемішайте, щоб сир рівномірно розподілився по всій масі. Як тільки сирок розплавиться і перетвориться на вершковий соус, зніміть ємність із плити.
Подавайте намазку з грінками, які попередньо натріть зубчиком часнику.
Кабачково-сирну суміш остудіть, нанесіть на грінки товстим шаром, присипте зеленню, подайте на стіл.
Смачного!
Джерело: gospodynkа
Радіо Трек: НОВИНИ