Бунт + підпал = новий керівник. У Полицькій колонії на Рівненщині – зміни (ФОТО/ВІДЕО)

Нового начальника представили 2 серпня

Після бунту в’язнів, що стався наприкінці липня, у Полицькій виправній колонії змінили керівника. Тоді, нагадаємо, ув’язнені влаштували підпал.

У вівторок, 2 серпня, начальник Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Сергій Гречанюк та начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Мін’юсту Ярослав Бойко відвідали з робочим візитом державну установу «Полицька виправна колонія (№76)».

Очільник служби представив нового начальника держустанови «Полицька виправна колонія» - полковника внутрішньої служби Сергія Грабовського.

Нагадаємо, напередодні офіс омбудсмана показав, у яких умовах утримуються в'язні Полицької колонії. Під час візиту моніторингова група виявила чимало порушень. Зокрема, що:

  • Не забезпечено право евакуйованих засуджених на соцдопомогу: вони не мають можливості використати нараховані їм соцвиплати та заробітну плату, які були на їхніх особових рахунках;
  • Не створено оптимальних умов відбування покарання та проведення із засудженими соціально-виховної роботи, задля їх виправлення та ресоціалізації;
  • У 20% засуджених, у яких через 1,5 місяця закінчується термін відбування покарання, немає документів, що посвідчують особу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень