Бунт в'язнів на Рівненщині: арештанти у колонії влаштували пожежу

Заворушення ініціювала частина засуджених, яких евакуювали на Рівненщину із Запорізької області

В ніч проти 25 липня в'язні Полицької виправної колонії на Рівненщині влаштували бунт. Вони забарикадувались у житловій зоні, вибили вікна та влаштували пожежу в їдальні і карантинній зоні.  

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Заворушення ініціювала частина засуджених, яких евакуювали на Рівненщину із Запорізької області.

25 липня о другій годині ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що у Полицькій виправній колонії засуджені влаштували бунт та нищать майно.

 

Крім того, встановлено також, що в’язні забарикадувалися у житловій зоні закладу та не допускали персонал, вибили вікна та пошкодили меблі у житлових бараках, влаштували пожежу у карантинному приміщенні та їдальні, - йдеться у повідомленні. 

Пожежу швидко ліквідували працівники ДСНС та установи виконання покарань. Ніхто з персоналу та засуджених не постраждав.

Відомо, що засуджених переведуть в інший заклад. Про це повідомила представниця секретаріату уповноваженого Верховної ради з прав людини Катерина Погорська. Вона також назвала причину заворушення — невдоволення умовами утримання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень