Третій день «Бульба-фесту» у Рівному: ціни впали, стало веселіше (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні під час фестивалю все коштувало дешевше, бо продавці допродували товар, який у попередні дні збути не вдалося

Учасники бульбапіади

Багато хто з продавців навіть не вийшов сьогодні на торгове місце, адже воно (3 погонних метри) коштувало 1000 гривень для підприємців. А покупців було не так і багато, тому багатьом це було невигідно.

Також сьогодні можна було на "Бульба-фесті" дешевше поїсти смачненького: шампур 400-грамового шашлику разом з салатом і гарніром коштував 70 гривень. А у попередні дні брали 45-50 гривень за 100-200 грамів шашлику. За 25 гривень можна було вдосталь наїстись картоплі, приготованої на багатті, з салатом з капусти, маринованою цибулею, маринованим огірком і помідором.

Торгували тут не тільки картоплею і стравами з неї. Було безліч іншого товару. І ось які були ціни: картопля - 3.5 грн за кг, гарбуз - 5 грн, квасоля - 25 грн за кг, квашені помідори і огірки - від 30-35 грн за 3 літри, ковбаски на грилі - від 20 грн.

Торгували тут і промисловими товарами: капці з вовни продавали за ціною від 150 грн, безрукавки - від 300 грн, ковдри з вовни - від 700 грн.

Сьогодні, у порівнянні з учорашнім днем, на фестивалі було більше людей і вони були активніші: танцювали, брали участь у конкурсах, підспівували виконавцям. 

Проходила під час фестивалю бульбапіада: один з її учасників швидше за всіх бігав і присів 90 разів з 20-кілограмовим мішком картоплі, який йому і подарували. Окрім того, кожен учасник бульбапіади отримав пакет з хлібиною і бутербродною закускою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень