Бухгалтер з міліції привласнив 850 тис. грн бюджетних коштів

Суд може відправити горе-працівника на 12 років за ґрати

Прокуратурою Рівненської області завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно бухгалтера, який шляхом зловживання службовим становищем та підроблення фінансових документів привласнив  гроші УМВС України в Рівненській області на загальну суму понад 850 тис. грн.

Йдеться про частину коштів державного бюджету, виділених для виплати грошового забезпечення та оплати праці працівників міліції, яку бухгалтер правоохоронного відомства перерахував у період з 2011 по 2015 рік на свій картковий рахунок.

Дії підозрюваної особи слідчі прокуратури Рівненської області кваліфікували за ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України (привласнення та розтрата чужого майна в особливо великих розмірах, вчинене шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Нині цей працівник звільнений з обійманої посади та з правоохоронного органу. За клопотанням прокуратури стосовно останнього судом обрано запобіжний захід – взяття під варту.

Максимальне покарання за вказані злочини передбачене у виді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень