Будівельний бум: Яке місто України лідирує за кількістю нового житла?

Перше місце займає доволі безпечне місто

Зараз дуже активно триває будівництво житлових об'єктів. Рейтинг міст з найдорожчими в Україні цінами на оренду очолює місто Ужгород.

Після Ужгорода найшвидше забудовують ще два західні міста. Про це розповіла президентка Асоціації фахівців з нерухомості Олена Гайдамаха в інтерв'ю Українському радіо.

Міста-лідери за темпами будівництва в Україні

Ужгород став лідером України за темпами будівництва. Наступними в рейтингу є Івано-Франківськ та Львів. Далі – міста Київської області Буча та Ірпінь.

- На першому місці за будівництвом усе ж таки залишається Ужгород, біля нього Івано-Франківськ, потім йде Львів і лише потім Київська область, не Київ.

 

В столиці дуже мало будується на сьогодні. Переважно забудовуються Ірпінь і Буча, – зазначила Олена Гайдамаха.

За вартістю оренди житла найдорожчим містом досі є Ужгород, а також – Львів і Київ. Середня вартість оренди однокімнатної квартири в Ужгороді коливається від 200 доларів і вище.

Чому в Ужгороді найдорожча оренда

Експертка каже, що там найбільше новобудов і вони не такі високі, як у Києві.

- Це відбувається тому, що Ужгород на першому місці за будівництвом, там дуже багато новобудов. Люди вкладали гроші навіть на початку повномасштабного вторгнення, отримали вже будинки, тому що вони не такі високі, як, наприклад, у Києві, – пояснює Олена.

Окрім того, Ужгород доволі безпечне місто, єдине, де немає комендантської години. Туди переїхало багато українців ще на початку повномасштабного вторгнення.

Джерело: 24 Нерухомість

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень