Британці навчали медицині військових Рівненщини

Вони пройшли курс підготовки за стандартами НАТО

На Рівненському загальновійськовому полігоні закінчився курс підготовки піхотних підрозділів Збройних Сил України за стандартами НАТО. Протягом двох тижнів українським військовослужбовцям свій досвід передавали представники Збройних Сил Великої Британії.

Про це інформує майор Віктор Шубец із регіонального медіа-центру МО України (м.Рівне).

«З бійцями, які вже мають досвід виконання завдань у зоні проведення АТО, були відпрацьовані питання техніки ведення бою в місті та в умовах пересіченої місцевості, здійснення патрулювання, охорони та оборони важливих об’єктів, протидії диверсійно-розвідувальним групам, руху у колоні, супроводження автомобільних конвоїв», – пише Віктор Шубец.

Окремим питанням обміну досвідом між представниками Збройних Сил двох країн стала тактична медицина. Для практичного відпрацювання надання першої медичної допомоги, транспортування та евакуації поранених з поля бою жодне заняття не обходилося без евакуації поранених, надання першої медичної допомоги військовослужбовцям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень