На Рівненщині захворюваність на грип та ГРВІ зросла вдвічі

За тиждень захворіли понад 22 тисячі людей

На Рівненщині про спад захворюваності на грип на ГРВІ мова не йде.

Лише за останній тиждень у нашій області захворіли понад 22 тисячі осіб, тобто майже удвічі більше, ніж позаминулого тижня, говорить завідувач епідвідділом Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз:

- За минулий тиждень захворіло по області 22 тисячі 624 особи. Серед них 12 тисяч 887 - це діти до 18 років. Всього за минулий тиждень було госпіталізовано 811 осіб, з них 446 дітей.

 

Практично удвічі зросла захворюваність у порівнянні з минулим тижнем. Тому ріст іде. Поки що про спад захворюваності говорити рано.

Зауважимо, на карантині через ріст захворюваності на грип та ГРВІ перебувають усі райони області. Нагадаємо, у п’ятницю, 29 січня, в обласному центрі вже не вперше засідатиме спеціальна комісія, на якій і вирішуватимуть, чи продовжувати карантинні заходи у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень