На Рівненщині ще одна людина померла від грипу

На Рівненщині – чергова смерть від грипу. Напередодні на Дубенщині помер хворий 1956 року народження. Також у обласній Держсанепідслужбі  зазначають, що захворюваність серед населення області росте, а тому медики рекомендуватимуть місцевій владі продовжити карантинні заходи у Рівному. Коментує головний спеціаліст обласної СЕС Тетяна Мамчур:

- Дубенський район. Випадок, який підтвердився і він офіційний, йде на Міністерство (охорони здоров'я, -ред.), той, який підтверджений у нас. Пропозиція Держсанепідслужби про те, що карантинні заходи треба продовжити.

Нагадаємо, у ці хвилини у Рівному розпочинається засідання  спеціальної комісії з техногенної безпеки, де мають вирішити, чи відновлювати навчання з понеділка у школах нашого міста. Додамо, що нині на карантині 13 районів та три міста Рівненщини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень