Продають маєток королеви Британії

Маєток Woolmers Park  в графстві Хартфордшир на південному-сході Англії, де провела дитинство королева Єлизавета II, продадуть за 43 мільйони доларів, - пише The Luxury.

Територія маєтку займає майже 100 гектарів. У головному будинку вісім спалень і стільки ж ванних кімнат, п'ять залів для прийому, вітальня, ігрова кімната, театр, блок для обслуговуючого персоналу.

Крім того, в маєтку є конюшні, криті та відкриті басейни, а також поло-клуб, який відвідував син королеви Чарльз, коли навчався в Кембриджському університеті.

У 1920-х роках цією нерухомістю володіли дідусь і бабуся королеви Єлизавети II зі сторони матері, Клод і Сесілія Боуз-Лайон. Тут чотирирічній Ліззі подарували першого поні.

У квітні поточного року, коли Єлизавета II відзначала 90-річчя, нерухомість оцінили у 56 мільйонів доларів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень