Легендарний маєток PLAYBOY продають …разом з власником

Г’ю Гефнер залишиться жити в будинку довіку

Знаменитий маєток PLAYBOY , який бачив на своєму віку неймовірну кількість гарячих і часто непристойних вечірок, виставлений на продаж, пише TMZ.

Кажуть, що власники -  Playboy Enterprises – хочуть отримати за нього близько $200 млн. Агенти з нерухомості вважають, що ціна завищена – ціна подібних маєтків коливається в межах $ 60 млн. Однак, через свою багату історію маєток PLAYBOY можна продати й за $ 90 млн, але аж ніяк не за $200 млн.

Але найцікавіше навіть не це, а той факт, що маєток продається разом із засновником журналу PLAYBOY Г’ю Гефнером. За умовами продажу, Гефнер може залишатися жити в будинку довіку. Новий власник зможе влаштовувати екскурсії знаменитим маєтком, але до спальні Гефа заходити буде заборонено.

Зараз Г’ю Гефнеру 89 років, він купив цей маєток у 1971 році за $1 млн. Сам будинок на 29 кімнат зведений у 1927 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень