Бронежилети та каски для українських воїнів «осіли» у гаражі одного добровольця на Волині (ФОТО)

Чоловік недешево продавав гуманітарну допомогу

Фотоколаж зі світлин, оприлюднених управлінням СБУ у Волинській області.
Фотоколаж зі світлин, оприлюднених управлінням СБУ у Волинській області.

СБУ на Волині заблокувала незаконний збут партії бронежилетів і касок. Співробітники СБУ заблокували незаконний збут партії бронежилетів, касок та інших товарів, ввезених на митну територію України як гуманітарну допомогу. Загальна вартість продукції становила 18 тис. дол.

- Оперативники встановили, що незаконну схему організував член добровольчого формування, який також обіймає посаду керівника одного з відділів Підгайцівської ТГ.

 

Під час санкціонованих обшуків на складі у місті Ковель та за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили:

 

бронежилети, каски, гігієнічні товари, готівки у валютах різних країн на загальну суму майже 800 тис.грн, - повідомляє пресслужба управління СБУ на Волині.

Триває досудове розслідування, розпочате за фактом незаконного використання гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги, з метою отримання прибутку.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень