Британський посадовець чіплявся та надсилав сороміцькі СМС біженкам з України

Чоловік під слідством

Головний операційний директор окружної ради британського міста Епінг не лише допомагав українкам, а й посилав неоднозначні натяки.

64-річний Нік Доу мав чудову репутацію, у тому числі через надання допомоги біженцям. Згадують, як він особисто їздив до України на початку цього року, надаючи гуманітарну допомогу. Але тепер його звинувачують у розсилці «недоречних повідомлень» українським жінкам, які переїхали до цього району, включаючи запрошення залишитись у його будинку в Ліверпулі, - зазначається у виданні The Economic Times.

Він нібито надсилав тексти з компліментами щодо «красивих оченят» українок і неодноразово надсилав повідомлення з поцілунками.

Нік Доу

Керівники ради кажуть, що спочатку їх попередила про це сім'я, яка приймає жінку-біженку, а потім аналогічні звинувачення висунули й інші жінки.

Одна українка розповіла, як це було.

Я пам'ятаю, як він запросив мене і маму до Ліверпуля, у нього є будинок у Ліверпулі. Він надіслав фотографію саду в Ліверпулі, яку я пам'ятаю. У листах були поцілунки, обійми. Я зрозуміла, що він розмовляє зі мною як чоловік, а не як друг. І я пишу йому: вибачте, ми можемо просто бути як друзі, і все, не як чоловік і жінка, не пишіть мені.

У своїй заяві Доу зазначає, що не робив нічого поганого і з нього хочуть зробити цапа-відбувайла:

Я не можу коментувати, оскільки процес ще не почався. Приблизно через місяць може з'явитися історія, але вона може бути зовсім іншою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень