Брешуть і навіть не красніють: 5 імен, володарки яких справжні брехунки

Вірити таким жінкам - себе не поважати

Олександра

Ці жінки – справжні брехунки, які вигадують настільки майстерно, що інші люди можуть навіть не помітити, що їм замилюють очі. Олександри можуть брехати й в дрібницях, і у серйозних речах.

Лариса

Ці жінки - головні пліткарки світу, які можуть лукавити й оббрехати людину за її спиною. Вони роблять це заради власної вигоди.

Ксенія

Ці жінки часто брешуть, щоб виправдати себе і перекласти свою провину на когось. Ксенії ніколи не відчувають докорів совісті після того, як комусь збрешуть. Вони просто переступають і забувають, але решта людей може їм цього не пробачити.

Наталя

Наташі не дуже люблять дурити інших людей, але часом помилково вважають, що брехня на благо може розрулити ситуацію і розв'язати деякі проблеми. Ось тільки на практиці вони швидше псують ситуацію та створюють собі не найкращу репутацію.

Ірина

Ці жінки здатні дурити навіть найрідніших. Їх не мучить совість, навіть якщо доводиться говорити брехню дружині, братові, дітям чи батькам. Ось тільки є один нюанс: брехати Іри зовсім не вміють, бо часто плутаються у своїх свідченнях.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень