Ніколи й нікому не підкорюються: 5 найупертіших жіночих імен

Ці жінки дуже принципові

Тамара

Такі жінки люблять усіх повчати, роздавати поради. Вони доволі суворі, вимогливі. Чоловіки таких жінок навіть бояться і вибирають рідко. Тамари люблять керувати всіма навколо і не звертати уваги на потреби близьких.

Олександра

Такі жінки мають сильну волю, знають, чого хочуть, не бояться постояти за себе. Вони вперті, наполегливі та цілеспрямовані. У таких жінках живе лідер та командир, які не терплять непокори своїй волі. Можуть самі провокувати сварки та конфлікти.

Інна

Інни точно не будуть прогинатися перед іншими та коритися. Ці жінки до себе вимогливі, тому відповідної поведінки вимагають і від інших. Вони важко переносять безлад, безвідповідальність та запізнення. Порозумітися з такою жінкою складно, особливо маніпуляторам.

Вікторія

Вони чесні та справедливі. Пишаються собою. Віра в себе та сили допомагають досягати всього, чого забажає душа. Такі жінки владні та самовпевнені. Не йдуть на компроміси, не коряться обставинам. Не заспокоюються, доки не зроблять все ідеально.

Ганна

Ганни розумні та вольові особистості, їх не лякають труднощі. Часто з нудьги провокують скандали та суперечки. Це веселить Ганну та заряджає енергією. Характер доволі примхливий. Вони обожнюють кричати й морально тиснути на інших людей у разі непокори.

Їм потрібні гроші, а не кохання: Імена наймеркантильніших жінок

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень