«Мисливиці» за чужими чоловіками: 5 імен, які носять жінки-розлучниці

Приворожать будь-якого сім'янина

Жанна

Має потужну жіночу енергетику, чоловіки легко потрапляють у її тенета. Представників протилежної статі приваблює її жіночність та сексуальність. До володарки імені тягнуться сильні чоловіки.

Алла

Наділена особливою загадковістю і може зруйнувати навіть найміцніші стосунки. Чоловік розгадує її як загадку, а Алла підкидає йому все нові та нові «головоломки», дедалі більше затягуючи у свою гру.

Віра

Сильна та вольова суперниця, вона не відступить, якщо чоловік їй подобається. Боротиметься навіть за одруженого і не заспокоїться, доки не забере його з родини. Віра не готова задовольнятися роллю коханки.

Наталя

М'яка, наївна та простодушна. Наталя підкорює чоловіків своєю беззахисністю. Їм хочеться захистити її від усього світу. Чоловік може залишити свою сім'ю заради того, щоб його нова обраниця не страждала на других ролях.

Яна

У цій жінці живе завойовниця, їй подобається сам процес спокушання та підпорядкування чоловіка своїй волі. Досягши бажаного, Яна швидко втрачає інтерес до «підкореної вершини» і вирушає на пошуки нової жертви.

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Викликають захоплення до нестями: Ці українські жіночі імена поляки обожнюють

 

Викликають захоплення: Українки з цими іменами підкорюють серця німців

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень