Брак яких вітамінів робить людей вкрай дратівливими

А ще провокує перепади настрою та навіть агресію

Йдеться про випадки, коли перепади настрою, агресія та дратівливість не мають об’єктивних чинників. Нестача в організмі деяких елементів негативно позначається не лише на стані здоров'я, а й буквально відбивається на настрої.

Насамперед йдеться про магній. Через його дефіцит знижується концентрація уваги, виникає дратівливість. Запаси магнію в організмі можна поповнити, збільшивши споживання зелених овочів, горіхів та цілозернових продуктів.

Також необхідні вітаміни групи B. Їх брак теж гостро позначається на настрої.

Не можна забувати про калій, який у великій кількості міститься в бананах та картоплі. Дефіцит цього вітаміну провокує тривожність та перепади настрою.

Необхідні організму жирні кислоти омега-3, які знижують ризик появи депресії, нормалізують настрій. Найшвидший і найдоступніший спосіб отримання цього елемента – риб'ячий жир.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень