Бойові стрільби провели зенітники на Рівненському полігоні

Вправлялися впродовж трьох діб

Фото АрміяInform

Саме стільки часу штатні бойові обслуги ЗУ-23-2 і кулеметники ДШК підрозділів зенітних ракетних полків та бригад тактичної авіації повітряного командування «Захід» відпрацьовували виконання вправ вогневої підготовки на Рівненському загальновійськовому полігоні Сухопутних військ ЗС України, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на АрміяInform.

Зенітники здійснили польовий вихід, бойову стрільбу за трьома різними вправами для кожного виду озброєння.

Як розповів керівник навчання полковник Олександр Нечипорук, мета польового виходу – підтримання практичних навичок у володінні зброєю та ефективному застосуванні засобів безпосереднього прикриття об’єктів і сил.

Ми отримали достатню кількість боєприпасів, що дозволило ефективно провести індивідуальну підготовку особового складу, підвищити динаміку бойової роботи обслуг засобів безпосереднього прикриття.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень