Українські безпілотники маневрували над Чорним морем (ФОТО)

Безпілотні ударні літальні апарати Bayraktar TB2 здійснили польоти з материкової частини України до острова Тендрівська коса

Дрони відпрацьовували різноманітні навчальні завдання із маневрування, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на АрміяINFORM.

На острові Тендрівська коса розташований військово-морський полігон, на ньому тренуються і підвищують боєготовність різні підрозділи Військово-Морських Сил.

Наприклад, проходять тренування з висадки морського десанту на необладнане узбережжя, катерні тактичні групи виконують артилерійські стрільби по берегових цілях.

Навчання на Тендрівській косі

Крім того, на полігоні нещодавно відпрацьовували випробування бронетранспортера БТР-4, який спеціально адаптований для морської піхоти й планують прийняти на озброєння.

Варто зауважити, що цього року ВМС України отримають комплекс безпілотних апаратів Bayraktar TB2 із покращеними характеристиками, наприклад, збільшеною дальністю польоту, які будуть діяти в інтересах Військово-Морських Сил як на суходолі, так і на морі.

Цікаво, що нещодавно Туреччина задіяла свої ударні безпілотні літальні апарати Bayraktar TB2 проти морських цілей на навчаннях Mavi Vatan-2021.

 

Безпілотник вперше вразив надводну ціль високоточним боєприпасом. Навчання відбувалися у східній частині Середземного моря.

Bayraktar TB2 використовував ракету MAM-L із лазерним наведенням, розроблену і вироблену в Туреччині.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень