Трагедія у Чорному морі: затонуло судно з українськими моряками, є жертви (ВІДЕО)

Одну людину шукають. В морі хвилі 4 м

У Чорному морі біля берегів Румунії затонуло судно Волго Балт 179 з 13 українськими моряками на борту. Двоє людей загинули.

Про це повідомила компанія Grup Servicii Petroliere, яка бере участь в рятувальній операції.

За інформацією «Європейської правди», двоє людей загинули. Десять членів екіпажу були врятовані, їх доставлять до пасажирського причалу в порту Констанца після закінчення рятувальних робіт.
 

Ще одна людина зникла безвісти, її пошуки тривають. Рятувальна операція проходить в надзвичайно складних погодних умовах.

Екіпаж корабля складався з 13 осіб, 12 чоловіків та жінки, усі вони - громадяни України.

За повідомленням Grup Servicii Petroliere, наразі врятовано 10 людей, які перебувають у лікарні корабля GSP Falcon і отримують необхідну допомогу.

На відео ми бачимо епізод операції порятунку. Для перегляду натисніть плей

Загальна вантажність судна становила 3500 тонн, а довжина – 114 метрів, повідомляє vesselfinder.com. Volgo Balt 179 був побудований в 1973 році.

Перша інформація, яку порталу News.ro надали представники румунського Агентства з порятунку людського життя в морі (ARSVOM), вказувала на те, що корабель є російським.


Представники ARSVOM заявили, що корабель затонув у Чорному морі, приблизно за 70 морських миль від порту Констанца. На місце події також було відправлено корабель «Артеміда», що належить ARSVOM.

За даними ARSVOM, у цьому районі море бурхливе, хвилі становлять чотири метри.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень