«Бойові геї» зібралися створити взвод, чим налякали керівництво ЗСУ

Інформація шириться фейсбуком

Фото ілюстативне та іронічне й не має на меті образити жодну з соцменшин, а лише висвітлює стереотипний погляд на них.

У соцмережах створили дивну закриту групу Військові ЛГБТ та наші союзники.  

Спільнота пропонує об’єднуватися військовим із нетрадиційною орієнтацією та запрошує охочих ЛГБ-людей, військових, фахівців, а також дружніх до руху осіб начебто підписати контракт із однією з мотопіхотних частин Збройних сил України.

Яка це сама частина, не повідомляють. Крім того, у спільноті наголосили, що дані усіх вищевказаних людей розголошувати не будуть.

Сам допис.

Після бойового злагодження підрозділ виконуватиме завдання безпосередньо на лінії зіткнення. Кожен боєць має пройти вишкіл і бесіду з командиром.

На дивне повідомлення уже відреагували в Генштабі ЗСУ, пише «24 TV». Кажуть, що все це рука Кремля. 

Такі речі створюють спеціально для розгону зради. А дехто поширює цю ахінею з метою дискредитації української армії та Збройних сил, – наголосив речник генштабу Богдан Сеник.

На їхньому сайті можна побачити: він розміщується на серверах у Росії, конкретніше – в Москві. На цей момент також вказали у Спілці ветеранів війни з Росією.

Ми знайшли сайт. Шукаємо, що за московські сервери такі. Однак виявили, що сайт створений на конструкторі «Тильда», сервери якого розташовані у Санкт-Петербурзі, але «Тильдою» користуються дуже багато людей в різних країнах, у тому числі й в Україні.

Знизу червоним помічений т.з. причетність до "московських серверів".

Це відомий конструктор сайтів.

А от у керівництві фейсбук-спільноти та «Військові ЛГБТ та наші союзники» перебувають дійсно військові, які зробили камінг-аути. Про них купа ЗМІ свого часу писали та купа «правих» на них свого часу полювала.

Скриншот із пропагандистських ЗМІ.

Як пише "The Village", спільноту створив колишній доброволець батальйону «Донбас» Віктор Пилипенко.

До речі, мова тут не про захист прав ЛГБТ. Мова про те, що тих, хто захищав державу Україна на тому боці, кремлівська пропаганда називає «Вбивцями дітей Донбасу», а Україна  - рукою Кремля. Дивна логіка і, на жаль, дуже схожа.

Можливо, рука Кремля й справді вирішила створити такий рух для пропаганди та розхитування ситуації. Але чому тоді там сторінки реальних людей серед адмінів?

До прикладу, волонтерки Ярини Чорногуз, яка відзначилася спробою припинити трансляцію російського серіалу в маршрутці.

До слова, історія знає один приклад використання бойової міці ЛГБТ. У Древній Греції.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень