Борги за лікарняні: коли рівняни отримають виплати

Медзаклади уже більш як три місяці не мають бланків

Медзаклади Рівненщини досі не отримали бланки лікарняних. Нагадаємо, їх немає вже більш як три місяці, відповідно, і гроші за тимчасову втрату працездатності люди отримують зі значною затримкою.

На цей час профінансовані заяви, які надходили до Фонду соцстраху до 12 травня, повідомив під час брифінгу заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Суму заборгованості він не уточнив, каже, вона постійно змінюється.

Сергій Подолін - посередині
Сергій Подолін - посередині

Але за даними міністерства охорони здоров’я, закупівлю послуг із друку бланків уже провели. Тож найближчим часом вони мають надійти до медичних закладів області.

Заборгованість із виплат очікують погасити до кінця літа, кажуть в обласній адміністрації. Зауважимо, що з 1 вересня усі медзаклади мають перейти на електронні лікарняні. Натепер на Рівненщині цей процес уже завершили 30 медзакладів – це третина від загальної кількості в області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень