Більше не антитренд: несподівано повернулася в моду сумка, що вміщує все (ФОТО)

Практичність, яка завжди актуальна

З наближенням осені на модних подіумах знову з'являються речі, які раніше вважали не модними. Одним із таких аксесуарів стала містка сумка, що поєднує стиль і функціональність. Цей лаконічний дизайн ідеально доповнить будь-який образ.

Особливістю цієї моделі є те, що, на відміну від класичної сумки для боулінгу, вона не відкривається з кінця в кінець. Натомість сумка має приховані шкіряні панелі з обох боків, що робить її більш практичною та безпечною для зберігання речей.

Вибір великих аксесуарів у холодну пору року стає особливо актуальним. З настанням холодів одяг стає більш об’ємним і важким, тому маленькі сумочки, як правило, виглядають негармонійно в поєднанні з пуховиками, теплими куртками чи шубами.

Стилісти рекомендують звернути увагу на великі сумки, які не лише доповнюють образ, а й дозволяють носити з собою все необхідне. Отже, якщо ви ще не придбали свою нову практичну сумку, зараз саме час подумати про оновлення гардероба в актуальних трендах сезону!

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень