Осінні тенденції: 4 дивовижні моделі джинсів, які потрібно мати у 2024 році (ФОТО)

Цікаві моделі для будь — яких подій

Джинси — це незамінна річ у гардеробі, яка дозволяє створити безліч стильних образів у будь-яку пору року. Якщо ви ще не додали до свого стилю темно-сині джинси з «сирого» деніму (raw denim), саме час звернути увагу на наймодніші фасони цього сезону.

Джинси baggy : комфорт та стиль

Ці штани з низькою посадкою та вільним кроєм дарують максимальний комфорт і водночас виглядають стильно. Джинси багі ідеально підходять для будь — якої фігури, додаючи образу нотки невимушеності.

Джинси — підкови: оригінальний крій

Штани з вигнутими широкими штанинами, що звужуються донизу, стали справжнім хітом. Їх форма нагадує підкову, а стильний вигляд робить їх ідеальними для будь — якої події.

Джинси з відворотами: сучасний акцент

Широкі джинси з підвернутими краями стали улюбленими у модниць. Ви можете самостійно підвертати штанини або знайти моделі з готовими манжетами. Цей тренд підходить як для взуття на підборах, так і для зручних черевиків.

Максимально довгі джинси: puddle pants

Цей тренд вражає своєю екстремальною довжиною. Штанини, що волочаться по землі, створюють враження калюжі. Джинси puddle можуть носитися як із високими підборами, так і з масивним взуттям. Але будьте обережні: такі моделі не найкращий вибір для дощових днів.

Джерело: rbc

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень