Тепло осені: модні образи зі светрами та гольфами, які зігріють вас у жовтні (ФОТО)

Цікаві образи на повсякдень

Осінь повільно, але впевнено вступає у свої права, і час подумати про теплі та багатошарові луки. Якщо нещодавно ще можна було експериментувати з літніми сукнями та легкими куртками, то тепер варто звернути увагу на комфортні, але модні рішення.

Водолазка + леопардові джинси + пальто

Леопардовий принт на піку популярності. Для повсякденного образу оберіть джинси з високою посадкою та анімалістичним принтом, чорну водолазку і довге пальто в тон. Доповніть лук об'ємною сумкою та ботильйонами.

Водолазка + замшевий піджак + прямі штани

Образ у коричневих відтінках допоможе вам виділитися. Скомбінуйте прямі штани з водолазкою більш насиченого кольору і замшевим піджаком. Завершать образ ботильйони з вузькими носками, стильна сумка та золоті прикраси.

Водолазка + костюм із жилетом + пальто

Для ділових зустрічей або офісу підійде образ з контрастною водолазкою. Виберіть костюм у тонку смужку з жилетом і штанами, доповніть червоним гольфом і теплим пальтом. Завершіть лук мініатюрною бордовою сумкою та взуттям на високих підборах.

Водолазка + шкіряна сорочка + джинси

Для «бабиного літа» ідеально підійде комбінація джинсів, білого гольфу та шкіряної сорочки або куртки. Додайте грубі черевики або зручні кросівки — це варіант на кожен день.

Светр + спідниця міді

Строгу спідницю-олівець можна поєднати з яскравим светром. Додайте акценти масивними прикрасами, такими як кольє, браслети та сережки. Завершать образ високі чоботи та містка замшева сумка.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень