Більше грошей та впливові покровителі: гороскоп на 5 квітня

Але можливі й конфлікти

ОВНИ

Зорі радять тверезо оцінювати дійсність та відмовитися від проєкту, який довгий час не вдається реалізувати. Також намагайтеся не конфліктувати й не нав'язуйте свою позицію.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для самовираження та зміцнення авторитету. Цілком ймовірно, що ви знайдете нові джерела заробітку.

БЛИЗНЯТА

Не намагайтеся перекласти тягар своїх проблем на інших, а вирішуйте все самостійно. Зорі радять відверто говорити про свої проблеми чи побажання.

РАКИ

Зорі рекомендують більше бути наодинці та частіше прислухатися до інтуїції, щоб знайти відповідь на питання, яке давно хвилює вас.

ЛЕВИ

Можливі дрібні побутові та робочі клопоти, які внесуть у цей день метушню. Намагайтеся не помічати перешкоди та робіть усе так, як запланували.

ДІВИ

Заступництво впливової особи дозволить створити стартовий майданчик для фінансового злету. Однак, за думками про гроші, не забувайте й про здоров’я й прислухайтеся до організму.

ТЕРЕЗИ

На роботі можливі негаразди, але не піддавайтеся негативним настроям у колективі та займіть себе справами.

СКОРПІОНИ

Для професійного успіху потрібно більше організованості та послідовності. В особистому життя можливі не надто приємні моменти, однак це не має стати приводом для сварки.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ваш життєвий потенціал зросте, тому плануйте навіть дуже важливі справи. Вашому запалу зараз можуть позаздрити навіть ваші вороги, тому – дійте.

КОЗОРОГИ

Ваша здатність до переконання посилиться й ви зможете залучити до співпраці важливих осіб. Однак, не передайте куті меду – стежте за настроєм потенційних партнерів.

ВОДОЛІЇ

Що б ви не планували, можете розраховувати на сприяння керівництва. Зараз ідеальний період, щоб показати себе у найкращому світлі.

РИБИ

Вам потрібно зробити складний вибір між новим і перевіреним часом. Якщо не впевнені, то візьміть паузу на роздуми. І не хвилюйтеся, бо цього разу ваше від вас точно не втече. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень