Бідність за дверима не сховати: що вдома видає тотальний брак грошей  

Не врятує навіть свіженький ремонт

Брак грошей інколи видає не одяг чи манікюр, або й навіть страви, які подають на стіл. Навіть житло зі свіженьким ремонтом може кричати про відсутність грошей. І є чотири ознаки:

Пластик

Буквально скрізь все з пластику – підвіконня й відкоси, меблі, кухонний фартух. Усе просто – це найдешевший матеріал, який і прослужить не довго. Переважно його обирають ті, хто дуже економить.

Карниз

По перше, настінний карниз теж переважно пластиковий. При сучасному продуманому дизайні під час ремонту карниз намагаються сховати у стелі.

Освітлення

Вимушена економія відчувається і в єдиному світильнику у кімнаті. Коли світла мало, приміщення видається геть тьмяним і не затишним. Щоб вітальня мала кращий вигляд, треба додати хоча б торшери чи бра.

Плінтус

Пластиковий плінтус може зіпсувати будь-який дорогий ремонт. Зараз дедалі більше використовують тіньовий профіль, який монтують до стіни. Це кардинально змінює простір.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень