Без сюрпризів: в якому місті в Україні найкраще купувати квартиру

При цьому продавці уже не зловживають географічним розташуванням

Чимало охочих знайдеться придбати житло у західних областях України. Але фахівці вважають, що як інвестиція у нерухомість це можливо й не найкращий варіант.

На сьогодні попри все найкращим регіоном вважають Київ та Київську область. Вигідними будуть інвестиції в житло в столиці й в будь-якому місті поблизу Києва.

Щодо вартості житла, то навіть попри те, що на ринку існує така тенденція, забудовники не можуть через цю популярність серед інвесторів підвищувати ціни на нерухомість, – каже оглядачка ринку нерухомості.

При цьому квартири у Києві залишаються найдорожчими на ринку, порівняно з іншими містами. Експерти це пояснюють тим, що земля в столиці дорожча, супутні витрати на будівництво також більші, що впливає на зростання собівартості, а й відтак – цін на квартири.

А націнка лише через те, що це Київ, таке зараз не практикується. Забудовник все одно має розуміння, що у нього висока конкуренція за увагу платоспроможного покупця. Тому він вимушений додавати якісь бонусні «плюшки», шукати якийсь формат, інфраструктурне наповнення, яке буде його виділяти серед інших та приваблювати увагу покупця з грошима, – зазначає експертка.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень