Без газу і туристів: мешканка Бердянська розповіла, на що росіяни перетворили «Перлину Азову» (ВІДЕО)

Їздить рашистська техніка, в магазинах - подвійні цінники

Фото - Український південь
Фото - Український південь

Влітку на Бердянській косі щороку ажіотаж - адже там понад двадцять кілометрів пляжів біля теплого українського моря. Відтоді, як місто опинилося під окупацією, на морі - лише місцеві, а також українці, що зуміли вирватися з окупованих міст, де ситуація ще складніша.

Вулицями Бердянська їздить маркована рашистська техніка, окупанти перевіряють документи, а інколи навіть вламуються будинки - коли власників немає.

Світлана, мешканка Бердянська, розповіла, що по місту всюди висять пропагандистські білборди та російські триколори. Жінка лишилась у місті, щоб доглядати батьків. З дому виходить лише на ринок.

За її словами, великі торговельні центри у Бердянську розграбовані та зачинені. На їхньому місці відкриті російські торговельні точки, в яких окупанти  продають награбовані українські товари, продукти з окупованого Криму та рф.

Ціни захмарні: пачка прокладок із 7 шт коштує 135 грн, цукерки та печиво - по 300 грн за кг. Люди купують солодощі поштучно.

Цінники подвійні - у гривнях та рублях, та знайти гривні практично неможливо, це потрібно робити через перекупників або ставати в чергу на декілька місяців.

У місті постійні перебої зі зв'язком, вночі лунають вибухи та постріли. Молодь переважно виїхала на територію, підконтрольну Україні.

Крім того, окупанти пошкодили газопровід і місто залишилось без газу, тож опалювального сезону може і не настати.

;t=1s

Джерело: Сніданок з 1+1

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень