Турист показав, на що перетворилась улюблена курортна Кирилівка (ВІДЕО)

Під російською окупацією...

Скриншот з відео
Скриншот з відео

Українські курорти на узбережжях Азовського та Чорного морів цьогоріч безлюдні, заміновані. Окупація росіян не сприяє курортному сезону.

Не стала винятком Кирилівка, де ніколи не було відбою від туристів. Однак унаслідок російської окупації пляжі пусті, кафе зачинені, готелі не працюють.

На ютуб-каналі «Земеля» опублікували відео із курортної Кирилівки, вулиці якої раніше не знали спокою від відпочивальників, а зараз зовсім белюдні.

Курортне селище Кирилівка розташоване на узбережжі Азовського моря - воно було одним із найпопулярніших місць для пляжного відпочинку в Україні. Повноцінному пляжному сезону 2022 року завадило повномасштабне російське вторгнення.

Зараз середина літа, самий розпал сезону. Зазвичай в цей час було навіть важко в'їхати до міста - відпочивальники створювали на в'їзді справжнісінькі затори.

У селищі зачинені кафе, кіоски, готелі, а дороги пусті. Де-не-де можна зустріти кількох місцевих мешканців, які йдуть у справах.

В Кирилівку приїжджали люди з усієї України не тільки відпочити, а й заробити гроші. Їхали з Мелітополя, Дніпра, Харкова та відкривали тут свої магазинчики, кафе, однак тепер це неможливо. Особливо емоційно автор розповів про пустий ринок Терешкова, на якому ще минулого року продавали й купували десятки тисяч українців.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень