Бази відпочинку поблизу Рівного, або Де сховатися від спеки. Частина 2 (ФОТО/ЦІНИ)

Цього разу – сосни, коні й басейн

Тривалі вихідні спустошують вулиці Рівного. Здається, усі при можливості вирушають на відпочинок до водойм області, на дачі й у села. Ми уже публікували підбірку баз відпочинку неподалік Рівного.

Цього разу натрапили на три інших чудових місця, одне з яких знайшли взагалі випадково.

Це не реклама – це огляд місць, де ми побували. 

Готельно-оздоровчий комплекс «Друзі»

Це відоме та улюблене багатьма місце відпочинку у Жобрині, Рівненської області. Знаходиться практично через паркан від відомого санаторію «Червона калина». Велика водойма, високі сосни й комфортні умови проживання у «Друзях» приваблюють не тільки рівнян.

[media=148952] [media=148954]

Багато хто обирає будиночки поблизу «Червоної калини», де у сезон надзвичайно важко забронювати місця. А проживаючи у «Друзях», багато хто відвідує лікувальні, профілактичні та навіть косметичні процедури у санаторії (за окрему плату, через медчастину санаторію).

Тут хоч і не надто велика, проте облаштована територія. Дуже зручні місця для рибалок і навіть окремий ставок, де можна порибалити.

Можна взяти катамаран напрокат. Є альтанки і мангал, невеличкий майданчик для дітей. Тобто приїхати можна не обов’язково з ночівлею (хоча «Друзі» мають номери для тривалого перебування гостей), а й просто на день.

[media=148949] [media=148951]
У комплексі працює власне кафе. Страви можна замовляти окремо, можна замовляти комплексне харчування хоч на декілька днів.

[media=148950] [media=148953]

Рівненський р-н, с. Жобрин, вул. Лісова, 1

До речі, одразу поруч з «Друзями» ще декілька власників звели дерев’яні та цегляні будиночки, де передбачено також відпочинок і проживання для сімейних пар і для компаній.

Мисливсько-спортивний комплекс «Сокіл»

Це місце його працівники називають територією улюблених розваг. І з цим неможливо не погодитися. Це неймовірно гарна і велика територія, де є все для справжнього чоловічого дозвілля і сімейного відпочинку. Комплекс має 8 тис. га мисливських угідь, зариблені ставки та розвинену рекреаційну зону.

Полювання, риболовля, стрільба, пейнтбол, верхова їзда, альтанки з мангалами – все це є у «Соколі». Тут влаштовують мисливські форуми й молодіжні open-air фестивалі, а кількість приготованого на цій території шашлику, певно, вимірюється уже навіть не десятками тисяч тонн.

Годі й говорити – тут працює два готелі та хостел, де можна залишатися на ніч. Так, ночівля у хостелі – найдешевший з наявних варіантів, обійдеться у 350 грн з особи. Вартість ночівлі у готелях від 700 гривень до 2000 тисяч з номер зі сніданками.

«Сокіл» має дуже зручний і змістовно наповнений сайт – там продемонстровано усі умови й реальні ціни.


Окремої уваги у «Соколі» (зважаючи на тему нашого повідомлення – відпочинок на природі та шашлик) заслуговує барбекю-парк.

[media=148962] [media=148963] [media=148964]
На території є 26 альтанок з мангалами. Альтанки різні за розмірами й передбачають відпочинок для компаній від 2 осіб до 100 осіб. Тобто можна й корпоратив планувати, день народження святкувати або зібрати усіх своїх Facebook-друзів, але за умови дотримання вимог карантину. 

[media=148965] [media=148966] [media=148967]

У вартість оренди альтанок входять дрова. Передбачені навіть варіанти оренди літнього кафе чи танцювального майданчика.


Дітям нудьгувати не доведеться, адже тут є великий дитячий майданчик. Малечі й дорослим сподобається катання на конях. У «Соколі» є й програми для навчання з верхової їзди під керівництвом інструктора чи тренера.

[media=148958] 

Проводиться навчання від основ і до виступів на змаганнях. До речі, у пошуках ідей і локацій для фотосесії – тут коней можна взяти в оренду саме для фотосесій.

[media=148970] [media=148969] [media=148968]

І якщо давно підшуковували місце для риболовлі – то тут воно є. Є плата, встановлена за кілограм  виловленої риби, вудочки теж можна взяти на прокат.


Мисливський напрямок та стрільбу у «Соколі» слід виокремити в іншу рубрику. Тож про це – іншим разом.

МСК «Сокіл» Рівненська область, Костопільський район, с. Суськ, вул. Мисливська, 55.

Відпочинковий комплекс Zanzibar

Цю місцину ми знайшли випадково. Діставалися маршруткою до села Корчин, оскільки мали намір показати умови риболовецької бази, яка тут працює. Але оскільки у цьому місці ми були вперше – то банально заблукали. Але… Світ не без добрих людей – зустріли місцевих мешканців і вони привели нас не до риболовецької бази, а до Zanzibar.

[media=148978] [media=148977]

О, це виявилася справжня оаза! Басейн, шезлонги з парасольками, дитячий майданчик, мангали й бесідки. Вбиральня і душ, а ще зручна переодягальня!

[media=148976] [media=148980] [media=148995]

Щодо цін, то є різниця чи ви приїхали відпочивати у вихідні/святкові дні чи у будні.

[media=148987] [media=148986] [media=148994]

У цю суму входить користування басейном – між іншим достатньо великого розміру – 21 метр в довжину і 6 метрів завширшки. Також користування роздягальнею, душем, вбиральнями, дитячим майданчиком і гіркою.

[media=148982] [media=148981]

Є на території шатро – їх орендують окремо. Працює кафе – піца, холодні й гарячі закуски, десерти та напої. Проте, можна зробити шашлик і самому. У Zanzibar є й альтанки з мангалами для компаній до 18 осіб.

 Дровами заклад забезпечує.

[media=148993] [media=148992]

До слова, у Zanzibar можна залишитися на ніч. Тут облаштовували будиночки для сімейного відпочинку. Між іншим з кухнею на першому поверсі та спальнею на другому. А на терасі – можна милуватися краєвидами річки Горинь.

[media=148991] [media=148990] [media=148989]

Є майданчик для ігрових видів спорту.

[media=148988] [media=148984]

Розташований відпочинковий комплекс у селі Корчин у Костопільському районі, Рівненської області. З Рівного можна їхати через Костопіль або через Деражне. Маршрут є в Інстаграм, або ж телефонуйте 0986311601

Приємного відпочинку і хорошої погоди!

УСІ ФОТО У ПУБЛІКАЦІЇ – РАДІО ТРЕК

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень