У джерелі Хотина облаштують освітлення (ВІДЕО)

Це місце має попит у туристів

Популярне серед туристів природне джерело в селі Хотин Рівненського району впорядковуватимуть і далі. За останні чотири роки на відновлення «візитівки» громади спрямовано понад півмільйона гривень.


Джерело обмурували природним камінням і створили криницю. Ми почистили водойму, де туристи можуть занурюватися у крижану воду на Водохреще. Ці роботи проводимо постійно. А ще плануємо облаштувати роздягальні, а також встановити освітлення території, — підкреслив голова Шпанівської ОТГ Микола Столярчук.


Джерело у селі Хотин часто відвідують туристи, які відзначають високу якість води. Це торік підтвердили торік спеціалісти Рівненського обласного лабораторного центру, які брали аналізи з джерела. Усі проби показали високу якість. Як виглядає джерело в Хотині можете побачити на відео.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень