Байкери Польщі та Німеччини поставили на вуха пів-Рівного

Вони вшанували героїв АТО

У четвер, 5липня, у Рівному гостювали польські байкери з різних місцевостей Польщі і навіть Німеччини. Це був вже VI «Мотоциклетний Волинський рейд», який проходить по різних містах України.

Зустрічав поляків у Рівному голова Культурно-просвітницького центру ім.Томаша Оскара Сосновського Ярослав Ковальчук:

У Рівне байкери приїхали з Житомира, а до цього вони були в Києві, де відвідали і поклали квіти на могили забитим українцям і полякам на Биківнянському меморіальному комплексі. Зупинилися полькі байкери на території Рівненського краєзнавчого музею. Тут їм провели екскурсію.

Потім вони пішли і поклали квіти до стіни загиблим українцям, які віддали свої життя, захищаючи свою батьківщину в зоні АТО. На завершення візиту у Рівне поляки завітали на Дубенський цвинтар, де вклонилися і помолилися біля могил своїх співвітчизників - польських легіонерів, які спочивають на цьому цвинтарі.

Далі байкари попрямували у Дубно, а потім у Млинів.

Нагадаємо, польське товариство «Волинський мотоциклетний рейд» не вперше приїздить до Рівного. Торік маршрут самого «рейду» розпочинався з Казімежа Дольного і завершувався у Холмі. 

Байкери відвідали Волинську та Рівненську області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень