У рівненський аеропорт завітали поляки (ФОТО)

Зазначили, що наше летовище має перспективи для розвитку

До рівненського аеропорту завітала делегація з Свідницького повіту, Люблінського воєводства. Вони побували на летовищі в межах візиту на Рівненщину. З поляками зустрілися голова обласної ради Микола Драганчук, перший заступник голови облради Олександр Корнійчук, заступник голови облдержадміністрації  Ігор Тимошенко та представники Міжнародного аеропорту «Рівне».

Спілкувалися про можливості співпраці між аеропортами Рівного та Любліна. В тому числі - щодо якнайшвидшого налагодження авіасполучення між цими містами. 

 Є бажання, напрацювання і можливості, щоб літаки з Рівного літали до Польщі, - зазначив під час зустрічі Микола Драганчук. - Тому, обласна рада як власник аеропорту зацікавлена, щоб відкривалися нові напрямки перельотів.

Представники Свідницького повіту Люблінського воєводства на чолі зі старостою Даріушем Колодзейчиком пообіцяли поміркувати над тим, чим можуть допомогти Рівненському аеропорту. Оглянувши летовище, зазначили, що їхній аеропорт декілька років тому мав схожий вигляд. Тому є перспективи для розвитку. 

Також голова обласної ради Микола Драганчук і директор Міжнародного аеропорту «Рівне» Ігор Насинюк оглянули руліжну смугу, яку невдовзі реконструюють.

До слова, нині на території аеропорту в рамках співпраці з авіакомпанією «Vulkan Air» базуються літаки АН-26. Тривають перемовини щодо подібного співробітництва і з іншими компаніями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень