Басівкутське озеро у Рівному стане чистішим (ФОТО)

Бо знайшлися гроші на реконструкцію очисних споруд

Басівкутське озеро

Здійснять реконструкцію очисних споруд, через які забруднюється Басівкутське озеро у Рівному.

Адже вони недостатньо очищують стічні води.

Йдеться про очисні споруди підприємства «Рівнеоблводоканалу» у селищі Квасилів, про необхідність реконструкції яких говорять вже не один рік.

 

Врешті, з’явилася можливість це зробити завдяки Програмі транскордонного співробітництва Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027, повідомили з Рівненської облради.

 

Нею передбачено спрямувати на проєкт реконструкції очисних споруд 1,7 млн євро.

Внаслідок цього зменшиться споживання енергоресурсів очисними спорудами, відбудеться автоматизація виробничих процесів і, найважливіше – зменшиться  кільіксть шкідливих речовин у воді Басівкутського озера, що позитивно вплине на навколишнє середовище.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень