Автор серіалу «Картковий будинок» приїхав у Бучу знімати фільм про звірства росіян (ФОТО)

Щоб розповісти усьому світу правду про геноцид українців

Про приїзд і роботу над документальним фільмом у Бучі Бо Віллімона повідомила Бучанська міська рада.

В інтерв’ю Обозревателю 44-річний сценарист розповів, що в Україну приїхав разом із командою, а його стрічка «включатиме досвід звичайних людей, які були змушені зіткнутися зі вторгненням». Він опише те, як ці люди виживають, адаптуються та попри все розвиваються в епіцентрі конфлікту.

Сьогодні ми бачили Бородянку, Бучу – неймовірні масштаби спустошення та втрат, з якими людям довелося справлятися. Для мене це потужний емоційний вплив,
– сказав Віллімон.

Він зауважив, що серед усього спустошення він все ж бачить надію та натхнення:

Я думаю, коли люди обирають нападати на інших людей із такою люттю – це найгірший прояв людства, протизаконне вторгнення. Проте дуже надихає те, як мешканці Бородянки вже приводять до ладу та відновлюють своє місто: ти бачиш, як люди очищують вулиці, ти бачиш, як бригади будівельників розбирають завали, як люди разом намагаються робити ремонт. І на в’їзді в місто ми бачили велику двокілометрову чергу з машин людей, які намагаються повернутися додому. Посеред цього спустошення існує надія та натхнення, так само як і в самих українцях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень