«Вже не дуже тут хтось боїться»: чи чекають на окупованому Донбасі українську армію?

Після початку повномасштабного вторгнення рф до України серед мешканців тимчасово окупованої частини Донбасу настрої кардинально змінюються

Таке стверджує учасниця української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) із врегулювання ситуації на Донбасі Тетяна Іванова.

За її словами,

серед мешканців тимчасово окупованої частини Донбасу настрої кардинально змінюються, незважаючи на пропаганду рф.

Учасниця української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) із врегулювання ситуації на Донбасі Тетяна Іванова

Іванова розповіла, що попри те, що телебачення промиває мозок, але інтернет там є, і люди інформацію отримують з України теж.

 І попри те, що там все-таки було дуже багато проросійськи налаштованого населення, зараз, коли я спілкуюся з тими, хто чекає на Україну, іноді мене навіть дивують якісь різкі висловлювання. Роблю зауваження і закликаю обережніше говорити, а у відповідь чую: "ми зараз так вже говоримо навіть на вулицях, і вже не дуже тут хтось боїться, що хтось піде здасть, тому що масово люди незадоволені, і навіть ті, хто раніше нас здавав, зараз займають зовсім іншу позицію, і ситуація дуже змінилася.

Вона також акцентувала, що за 8 років люди зрозуміли, що ніякого благополучного життя, яке їм обіцяли у так званих республіках, у них не буде.

Вони відкрито вже кажуть, що прийшли бандити, які собі влаштували гарне життя, вони продовжують красти, набивати собі кишені, вони стали всі мільйонерами, мільярдерами, а наше життя тільки погіршилося — і це розуміють тепер усі, навіть ті, хто дуже чекав Росію.

Я думаю, що такі настрої лише сприятимуть звільненню території.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень