Атомники ХАЕС придбали необхідні для допомоги й побуту речі для ЗСУ (ФОТО)

Волонтерський рух працює невпинно

Атомники ХАЕС намагаються оперативно реагувати на запити військових щодо їх першочергових потреб. Буквально цього тижня працівники електроцеху ХАЕС придбали сертифіковані кровоспинні турнікети для ЗСУ. Колектив підрозділу відгукнувся на прохання захисників, зібравши 57 тис. грн, щоб придбати медичні засоби.

Тож днями представники цеху передали 100 турнікетів «SICH» для волонтерів, а вже в п’ятницю автомобіль із допомогою вирушить на передову рятувати життя.

Крім того, працівники Хмельницької АЕС долучилися ще до однієї доброї справи, аби підтримати військових. Для облаштування побуту захисників у польових умовах атомники придбали обладнання та матеріали: бензопилу, сокири, ціпки та паливо-мастильні матеріали.

Частину коштів, зібраних під час акції «Щедруємо на ЗСУ», передали працівники відділу роботи з громадськістю і ЗМІ. Підтримав благодійну ініціативу колектив комунального господарства ХАЕС.

 

Також вдалося задовольнити й запити військових, яким необхідне було обладнання для зв’язку та розвідки. За традицією, на ХАЕС таким зверненням від захисників приділяється особлива увага. Працівники різних цехів та підрозділів постійно проводять благодійні збори коштів, щоб підтримати відважних воїнів нашої держави.

Атомники придбали та передали військовим квадрокоптер та обладнання для зв’язку Starlink.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень