Астрологи склали рейтинг найгірших дружин за знаком Зодіаку

Від того, під яким знаком Зодіаку народжена людина, залежить її характер і поведінка

Від того, під яким знаком Зодіаку народжена людина, залежить її характер і поведінка. Астрологи склали рейтинг дружин за знаками Зодіаку. 

12 місце - Скорпіон

Незважаючи на те, що Скорпіони зазвичай поєднують в собі і розум, і красу, у них зазвичай досить «гострий» характер, з яким важко уживатися. 

11 місце – Риби

Риби в ролі дружин створюють красиве сімейне життя і весь час живлять його цікавими подіями, проте утримувати їх буде досить дорого. 

10 місце – Лев

Жінки-Леви люблять красу, розкіш, багатство. Тому їм доведеться багато віддавати в плані матеріальних цінностей. 

9 місце - Стрілець

Стрільці вимагають від своїх чоловіків повне володіння душею - вони зазвичай все контролюють, прагнуть стежити за всім, а також впевнені, що має бути так, як «вона сказала».

8 місце - Близнюки

Близнюки - дуже непростий знак Зодіаку. Від того, як жінка-Близнюк буде поводитися в шлюбі, залежить те, як буде відчувати себе чоловік - справжнім героєм або повним невдахою. 

7 місце-Овен

Одружитися з Овном - це означає приректи себе на життя на пороховій бочці. Дружини-Овни досить емоційні, імпульсивні, їх практично неможливо переконати. 

6 місце - Терези

Одружитися з Терезами - це обрати для себе комфорт і домашній затишок. Жінки-Терези, як правило, дуже відповідальні домогосподарки, як і матері, проте нерідко вони бувають нервовими і скандальними.

5 місце - Діва

Діва стане вашою найкращою подругою, проте їх мінус - непередбачуваність. Очікувати від таких панянок можна чого завгодно. 

4 місце – Телець

Тельці в шлюбі як хитрі лисиці - вони мотивують, надихають, направляють своїх чоловіків, проте нерідко вони здатні рубати з плеча, що не завжди добре.

3 місце – Козоріг

У трійку найкращих дружин потрапили Козороги - вони точно знають, як успішно з'єднати роботу, сімейні справи, зробити чоловіка щасливим і успішним, а також, як виховати дітей. 

2 місце - Водолій

Дружина-Водолій - справжня богиня в мріях чоловіка. Вони вічно юні, цікаві, дбайливі. Але варто відзначити, що у них завжди буде своє життя, незважаючи на чоловіка поруч.

1 місце – Рак

На першому місці Рак. Дружини-Раки - практично ідеальні партнерки. Попри те, що їх досить складно умовити на шлюб, вони розумниці, красуні і господині. Представниці цього знака Зодіаку успішно ведуть і бізнес, і господарство, і сімейні справи. А для чоловіків вони не тільки партнерки, а й найкращий друзі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень