Астрологи назвали найідеальніших батьків за знаком Зодіаку

Їх всього 6

 

Телець

Тельці неймовірно спокійні, терплячі та врівноважені люди. Вони дуже серйозно підходять до теми виховання.

Чоловіки – ніколи не залишать дитину навіть при розлученні, а забезпечить його всім потрібним. Жінки – завжди знають про всі проблеми в житті дитини і як її можна підтримати.

Рак

Раки – чудові батьки, вони щирі зі своїми дітьми. Їм все ж може не вистачати твердості у вихованні, адже вони занадто добрі.

Діти часто розуміють, що батьки дадуть все, що вони забажають, а тому починають маніпулювати ними. Такі батьки бувають нерішучі й м'якотілі, але все це тому, що вони бояться заподіяти біль дитині.

Лев

Леви завжди хочуть дати дітям все найкраще. Вони забезпечуватимуть їм королівське життя. Малеча виростає амбіційна та цілеспрямована. Більш того, Леви всіляко розвивають таланти своїх дітей і вчать їх самостійності.

Для своїх нащадків Лев готові на все! Життєвий досвід і мудрість допомагають їм вкладати у виховання дітей все найкраще.

Діва

Діви постійно та пильно стежать за щастям, комфортом і безпекою дітей. Вони бувають суворими, можуть висловлювати критику, але роблять вони це досить м'яко.

Їх по-справжньому турбує майбутнє дітей, тому вони іноді можуть перегинати палицю.

Терези

Представники цього знака — прекрасні партнери, вони створюють міцні шлюби й величезну увагу приділяють дітям. Вони намагаються проводити з дітьми якомога більше часу.

Діти ростуть в прекрасній атмосфері, оточені турботою та увагою, а в дорослому віці стають справжніми друзями з батьками-Терезами.

Козоріг

Козероги стають найбільш зрілими та свідомими батьками. Вони досить раціональні і практичні, які практично з пелюшок налаштовують дітей на успіх.

Діти йдуть Козорогам на користь. З суворих й холоднокровних людей вони перетворюються в добрих й турботливих батьків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень