Астролог назвав приблизну дату підписання мирного договору між Україною та РФ: «Мета війни зміниться»

Що чекає на нашу країну в найближчому майбутньому

Астролог Олексій Кириченко поділився прогнозом про те, коли Україна та Росія можуть підписати мирний договір. Також він поділився пророцтвом чи закінчить це війну і що чекає на нашу країну в найближчому майбутньому.

За словами експерта в галузі зірок, сподіватися на остаточний фінал війни після підписання мирних угод з росіянами не варто. Олексій вважає, що вже наприкінці вересня чи на початку жовтня Україна та РФ можуть досягти певних домовленостей, але це не вирішить проблему з окупантами.

У цій формулі затемнень я не спостерігаю таких планет, які могли б означати відмову України від своїх територій і немає вказівки на те, що, наприклад, було б повернено додому з РФ усіх українських військовополонених.

 

Тобто восени 2024 року під час осінніх затемнень усі питання війни не будуть повністю вирішені, – заявив астролог.

Олексій додав, що в цей час може бути підписаний договір про припинення вогню або зниження інтенсивності бойових дій. Але документ навряд чи стане точкою у війні. Натомість експерт каже, що у 2014 році російський диктатор хотів зруйнувати державність України, але зараз його цілі змінилися. 

Джерело: TODAY.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень