Україна не поверне всю територію, але може перемогти у війні, – NYT

А що буде з рф

Україна, підсилена західною допомогою, може перемогти у війні проти російських загарбників. Однак відвоювати всю свою територію, яку захопила рф, навряд чи вдасться.  

Росія захопила найбільш проросійські частини України в перший рік війни. Американські офіційні особи в приватних розмовах кажуть, що Україні буде майже неможливо відвоювати всю свою територію, але вона може наполягати на більшій європейській інтеграції, якщо її результати на полі бою будуть сильнішими, – повідомляє The New York Times.

При цьому росія навряд чи отримає значні територіальні здобутки в Україні в найближчі місяці попри те, що погано підготовлені війська рф намагаються прорвати українську оборону, яка зараз посилена західними боєприпасами.

Значного прогресу на полі бою росію зможе досягти якщо відбудеться «великий стратегічний зсув», наприклад, розширення військового призову і програми підготовки військових.

Джерело: Українська правда з посиланням на The New York Times

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень