Все життя було попереду: Рівне попрощається з 28-річним захисником

Він загинув 6 липня

Завтра рівняни схилять голови у пошані до захисника Миколи Коробчука, який загинув у боротьбі за незалежність України. Рівнянин працював водієм на різних підприємствах.

- Микола ніколи не мріяв стати військовим, не хотів цього. Він не мав досвіду. Служби в армії, але, коли отримав повістку, відразу пішов до ТЦК.

 

А вже у серпні 2023 року поїхав на навчання.

 

Говорив, що не збирається ховатися, що готовий стати на захист. Микола був відданий своїм побратимам, готовий був іти на все заради них, і вони також готові були стояти за нього.

 

Хлопці постійно його підтримували, а він говорив, що піде з ними до кінця. Тепер його побратими підтримують мене…, - продовжує Наталія.

На жаль, 28-річний солдат Микола Коробчук загинув 6 липня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Луганському напрямку.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 11 липня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Покровському кафедральному соборі. Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень