Аромат, як у дорогому готелі. Як забезпечити такий запах в шафі вдома

Кондиціонер для прання мало чим зарадить

Серед найпростіших способів поселити приємний аромат у шафі – це використовувати кондиціонер для білизни, саше для шафи, спеціальні ароматизовані мішечки. Засоби не погані, але не з дешевих, і стійкість запаху не завжди порадує.

Якісний кондиціонер допомагає зберегти свіжий аромат постільних речей та рушників в середньому на 2-3 тижні.

Саше та спеціальні ароматизовані подушечки зазвичай ефективні не більше кількох тижнів. І для великої шафи таких предметів знадобиться чимало.

Можна скористатися ефірними оліями, вони й справді дають дуже тривалий стійкий аромат. Проблема хіба у тому, що одяг швидко вбирає аромат, і його важко перебити парфумами. Тож є ризик, що запах буде надто сильним.

Бюджетні ідеї

Використати можна косметичне мило. Хоч на кожну полицю розкладайте, можна порізати та у папері розкласти на різні. Такий спосіб використовували ще наші бабусі.

Ще один бюджетний лайфхак – висушені трави. Найкраще поєднання мають м'ята, меліса, гвоздика, мускатний горіх, лаванда. Ще можна натерти цедру лимона, апельсина або навіть мандарина, висушити її та скласти у такий мішечок.

Найефективніший спосіб зберегти свіжість білизни та одягу надовго – комбінація різних засобів. Тобто, прання з ароматним кондиціонером, сушіння та зберігання у шафі, де є мішечки чи мило.

Джерело: РБК-України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень