10 найпопулярніших парфумів. Всі про них говорять і продовжують купувати

Особливі аромати

Dior Sauvage

Дуже популярний чоловічий аромат, має крутий шлейф. Єдиний недолік – висока популярність, здається, що всі навколо користуються саме ним. Тож поціновувачі нішевих запахів вже намагаються його уникати.

Creed Aventus

Аура добре прожитого життя - те, що міцно асоціюється з цим запахом. Aventus - найпопулярніших запах від Creed. Хтось впевнений, що за роки аромат анітрохи не змінився.

Baccarat Rouge 540

Витвір мистецтва – не менше. Для багатьох цей запах став своєрідними воротами до парфумерії. Це запах, який намагається скопіювати більшість інших виробників, офіційних і не дуже.

Paco Rabanne 1 Million

Багатий, стильний, а тому й такий популярний серед чоловіків. Поки аналогів за масштабами популярності не знайдено.

Chanel No. 5

Понад 100 років досвіду жіночої любові. Це була революція у світі парфумерії, і нею продовжують захоплюватися зараз. Шанель казала про нього:

Жіночий аромат з ароматом жінки.

Frederic Malle Portrait of a Lady

Це все, що треба знати про елегантність. Його створювали як портрет, і донині він працює саме так. Бо це те, що про вас точно запам’ятають.

Byredo Gypsy Water

Свобода ромського життя, жага пригод і мандрівок. Рівних у цьому Byredo немає. Це найкращий вибір для тих, хто знає ціну своїм фантазіям.

Le Labo Santal 33

А ось це все скоріше для мрійників, які прагнуть втілити її в життя. Для тих, хто розуміється на суті мрії.

Maison Margiela – By the Fireplace

Це справжня магія, але найкраще парфуми працюють взимку, і в дощові дні. Це фантастична здатність закутувати в тепло ароматом. Його однаково люблять чоловіки і жінки за здатність заспокоювати.

Versace Eros

Пристрасть, впевненість і жага – це зрозуміло і з назви. Популярність запаху ніколи не викликала сумнівів. Єдине, що він викликає звичку бути схожим на Ероса.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень