Apple Watch: на що здатний популярний смартгодинник?

Детальна інформація про функції гаджета

Американська компанія з Купертіно створює гаджети з відомим у всьому світі дизайном. Смартгодинник Епл Вотч — це тандем стильного дизайну та сучасних технологій. Якісні матеріали та корисні опції — те, що робить пристрої преміальними. Розглянемо, на що здатний популярний смартгодинник.

m0sIW9Zb6Ee2zz_LyKtIx6_0MLA5uw0Nwcf7QldlhEaBnmCQtn_JvgNsBwDUF83mip9aSXNJwICUSGWvzVJhaouNbEFTHrUgswgHCPPXQ6rvDHY0uxKE3qy5euFZb6gZCJZIf0kyXFTIHZKuky8ksuQ

Про функції здоровʼя

Гаджети обладнані потужними датчиками. Завдяки цьому за допомогою Apple Watch можна:

  • вимірювати кількість кисню у крові;
  • проводити ЕКГ та отримувати звіт з результатами;
  • моніторити температуру тіла;
  • стежити за якістю сну.

Крім цього, пристрої сповіщають про низький або високий серцевий ритм.

Опції для шанувальників спорту

Якщо ведете активний спосіб життя, стежите за фігурою чи досягненнями у спорті, Apple Watch — смартгодинник, за допомогою якого це робити набагато зручніше. Сучасні гаджети вміють:

  • підраховувати витрачені калорії;
  • аналізувати активність упродовж дня;
  • підраховувати кроки;
  • аналізувати ефективність тренувань.

У застосунку «Здоров'я» користувач може переглянути детальний звіт про активність, витрачені калорії, пройдені кроки. Важлива опція для спортсменів – вимірювання пульсу. Можна стежити за серцевим ритмом під час тренування.

ctw-ecg_yy5equfg950SqIVh5lhyvOaFNcIJYHv37WZbmJVdoCGUb1ueRbmjx5AUR1OkDagycfX55AMMfS_juLZCoIcMra1ZsJxjH7jLwprEwAgYA2U3MYD98duBU2yERk66xOAblq5-xErzKdx8dYw

Про технології сучасних пристроїв

Бренд стежить за тенденціями у світі гаджетів і оснащує смартгодинник розумними технологіями. Вибираючи Apple Watch, користувач отримує такі функції:

  • компас — вбудована опція дозволяє легко прокладати маршрути та орієнтуватися на незнайомій місцевості;
  • гіроскоп та акселерометр — для вимірювання швидкості руху користувача;
  • датчик зовнішнього освітлення — яскравість дисплея регулюється автоматично залежно від умов використання гаджету.

За допомогою Епл Вотч можна приймати дзвінки, відповідати на повідомлення, переглядати документи. Окрім цього, сучасні моделі обладнуються водонепроникними корпусами. Годинник можна не знімати при поході в басейн, відпочинку на морі або в дощову погоду.

Інші «фішки» гаджетів

Apple Watch працюють на основі watchOS – фірмової ОС американського бренду. Інтерфейс можна кастомізувати під себе, доступні створення скріншотів, різні налаштування.

Сучасні моделі обладнані потужними акумуляторами. Завдяки цьому під час роботи у звичайному режимі автономність становить до 18 годин, при включенні економії енергії деякі пристрої здатні функціонувати до 72. Преміальні гаджети підтримують технологію швидкого заряджання.

Apple Watch – це яскраві дисплеї, технологічність, сучасні функції, якісні матеріали корпусу та ергономічний дизайн у кожному гаджеті.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень